Jadłospis
| Jadłospis | |
| Poniedziałek 10.11.2025 |
DZIEŃ WOLNY
|
| Wtorek 11.11.2025 |
NARODOWE ŚWIĘTO NIEPODLEGŁOŚCI
|
| Środa 12.11.2025 | Zupa kalafiorowa na wywarze warzywno-drobiowym, ryż z musem malinowo-truskawkowym, woda niegazowana Alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne |
| Czwartek 13.11.2025 | Makaron świderki z sosem bolońskim, sok jabłkowy 100% Alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne |
| Piątek 14.11.2025 | Paluszki rybne, ziemniaki puree, surówka z sałaty lodowej sok jabłkowy 100% Alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jaja, ryby |
| Poniedziałek 17.11.2025 | Zupa pomidorowa na wywarze warzywno-drobiowym z ryżem, makaron świderki z serem twarogowym i musem malinowo-truskawkowym, woda niegazowana Alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jaja, seler |
| Wtorek 18.11.2025 | Gulasz wieprzowy, kasza gryczana, brokuł sok jabłkowy 100% Alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne |
| Środa 19.11.2025 | Panierowany filet drobiowy, ziemniaki puree, groszek z marchewką, sok jabłkowy 100% Alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne |
| Czwartek 20.11.2025 | Zupa jarzynowa na wywarze warzywno-drobiowym, gołąbki z sosem pomidorowym, sok jabłkowy 100% Alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, seler |
| Piątek 21.11.2025 | Łosoś panierowany, ziemniaki puree, surówka z kapusty pekińskiej, sok pomarańczowy 100% Alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jaja, ryby
|
Sporządziła: Iwona Gola